UNGDOMSDISCOOrdet fritt
Ordet fritt:

Vær tålmodige med Vossabadet

Jeg uttaler meg her som privatperson, men vil bruke eksempler fra min jobb som daglig leder for AdO arena og Nordnes Sjøbad.

AV
Publisert

Jeg mener vossingene må utvise mer tålmodighet for de konkluderer på hvordan driften av Vossabadet går. Det er to hovedgrunner til det.

For det første så er det å starte opp et større folkebad i dag, det samme som å starte en bedrift. Det tar litt tid før en kommer opp i «marsj-fart». Det tar tid å få etablert en bade- og svømmekultur på stedet, og det tar tid å få etablert ulike inntektsgivende kurs og andre aktiviteter. Det er svært sjelden en nystartet bedrift er på topp etter få måneders drift. At eierrepresentanter av «bedriften» gjennom ulike avisinnlegg og debatter er med og bygger ned merkevaren, gjør ikke videre etablering og salg av disse tjenestene lettere.

Den andre hovedgrunnen til at en må ha litt tålmodighet, er at den største konkurrenten til et innendørsbad er solen. Solen er en sterk og uslåelig konkurrent, spesielt på Vestlandet hvor vi normalt ser lite til den.

Vi har hatt tidenes beste vinter på Vestlandet, som så går rett over i tidenes beste vår og sommer. Jeg har snakket med kollegaer i hele Sør-Norge og i Danmark, og alle har samme utfordring. Folk trekker ut i finværet.

Vi som driver AdO arena i Bergen har også merket nedgangen i besøket selv om vi er langt mer etablert enn Vossabadet. Heldigvis driver vi i år også et flott utendørsbad. I utendørsbadet klarte vi å få inn hele sesongmålet i besøk og omsetning i mai alene, det forteller hvor ekstremt og hvor spesiell denne perioden har vært.

Jeg synes dere skal gi Vossabadet en reell sjanse. Det er et flott bad på alle måter, og med mange dyktige ansatte. Regnet og uværet kommer nok tilbake, og da kommer også badegjestene, så ikke hell ut «badevannet» i mellomtiden.

Håkon A. Egeberg Johansen

Lesarane si meining

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då vert det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, trugslar, hatske meldingar eller reklame vert ikkje akseptert på avisa-hordaland.no. Falske profilar vert utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.