Informasjonskapslar

AV
Publisert

Vaksdalposten brukar informasjonskapslar («cookies»). Når din nettlesar er førehandsinnstilt til å godta informasjonskapslar, reknar me med at du samtykkjer til dette. Du kan trekkja tilbake ditt samtykke ved å endra innstillingane i nettlesaren. Det kan medføra at tenestene våre ikkje fungerer optimalt.

Kva informasjon loggar me?

Statistikk over besøk:
Informasjonskapslar blir nytta for å sjå korleis du navigerer på nettstaden, om du har besøkt nettstaden tidlegare, tidspunkt for besøket samt kva nettstad du kom frå, teknisk informasjon om di eining, internett-tilkopling og geografisk posisjon, informasjon om du skal sendast til mobilutgåve av nettstaden eller ikkje, unik id på deling av artiklar ved hjelp av delingsknappar og for å sjå statistikk på videoavspeling.

Abonnement:
Informasjonskapslar blir nytta for å halda deg innlogga på nettsida og for å presentera personleg informasjon frå ditt abonnement. Det blir også nytta informasjonskapslar for å hugse brukarnamn og passord om du nyttar den valfrie «Hugs meg»-funksjonen ved innlogging.

Kva informasjonskapslar nyttar me?

cX_P, cX_S

Vaksdalposten samlar statistikk med cXense.

__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz

Bømlo-nytt samlar statistikk med Google Analytics. Les meir om deira informasjonskapslar her.

Våre annonsørar kan dessutan setja tredjeparts informasjonskapslar. Dei har sjølve ansvar for å informera om bruken.

Hos Nettvett.no kan du lesa meir om informasjonskapslar.

Lesarane si meining

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då vert det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, trugslar, hatske meldingar eller reklame vert ikkje akseptert på avisa-hordaland.no. Falske profilar vert utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.